Uteplats

Sent sent sent så kommer här en liten uppdatering om sommarens projekt. Uteplatsen på framsidan blev så gott som klar under våren så på semestern skulle vi bara bygga en grill och fixa en spalje till uteplatsens lilla plantering. Dock tar ju projekt alltid längre tid än planerat, så det här projektet upptog faktiskt större delen av sommarens arbetstimmar. Vi hann med en del annat, som kommer i senare inlägg, och så ska det tilläggas att vi inte ansträngde oss till max detta år, utan använde semestern till just lite semester i år.
 
Här kommer lite bilder på hur grillen blev till och på hur härligt man kan ha det på en uteplats tillsammans med vänner!
Gjuta platta
 
Resultat
 
Johan murar
 
Vi är bortskämda med hjälp från johans pappa
 
Spaljen är min stolthet, den har jag byggt alldeles själv!
 
Det tog sin lilla stund att bygga formen till skivan, Johan var väldigt noggrann med detta specialbygge
 
Det färdiga resultatet, väldigt bra om vi själva får bedömma. Dock blev det mycke mindre bänkyta än vad vi hade tänkt oss och sedan får vi hålla tummarna för att själva grillen inte går sönder för vi har verkligen byggt exakt efter de specifika måtten.
 
Vi hade en liten invigning av uteplats och grill med kära vänner, precis innan det var tid för att avsluta stugsemestern för den här sommaren och bege oss tillbaka mot Malmö
 
Stiliga bror min vaktar grillspett
 
Vi fick upp en utebelysning också!

RSS 2.0