Skogens guld och guldvänner

I år har till och med jag och Johan hittat kantareller, helt fantastiskt. Kantareller är så fantastiskt gott. Anledningen till vår lyckosamma jakt beror ju dels på de fantastiska förhållanden som råder detta år, det finns nog ingen som misslyckats med jakten i år. För oss beror det dels också på våra fantastiska svampsökande vänner. Tillsammans fick vi snabbt ihop till lunch och middagar, även om det var i slutet av juli. Så här kommer helt enkelt lite skrytbilder från sommarens bästa måltider.


Kantarellrisotto med sparris och grillade tomater, toppat med parmesan och... ja just det: kantareller


Vänner !!


Kantarellsås och kanareller som serverade till... nånting


Bland det bästa med sommaren är att sova utomhus


Imorgon åker vi till stugan igen. Vi kommer inte sova utomhus, men det finns ju faktiskt chans att hitta kantareller. Trattkantareller finns det fortfarande gott om så det blir absolut en sväng i skogen, kanske med en termos kaffe eller choklad. I övrigt har vi endast ett projekt för helgen vilket är att installera en diskmakin. När det gäller disk så är vi ganska lata och lägger hellre tid på annat än att diska. Vi får vänner på besök och vi ska också fira vårt bröllop, lite sent, med johans farmor & mormor.

 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Oj, här har det hänt grejer sen jag läste sist! Jättekul att följa allt som händer med ert torp och hoppas vi får se det live snart =)

Hoppas ni mår bra! Puss o kram!

2011-11-13 @ 08:30:07
URL: http://pernillaohlsson.wordpress.com
Postat av: Ellen

Jamen visst Pernilla :) Det är klart ni ska komma på besöka här snart, vi är faktiskt där ganska ofta! Vi kan väl ringas o snacka lite i veckan! Kram o hoppas ni också mår fint!

2011-11-14 @ 11:30:17
URL: http://kjusebotorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0