Som det såg ut när vi fann det!

Det var en fin sommardag när vi var ute på prommenad och första gången fick syn på torpet! Ett fantastiskt fint, gammalt och slitet hus som inte fått så mycket kärlek sen huset ägare gick bort för ca 30 år sen. Trots detta kändes platsen som en riktig idyll, antagligen på grund av det vackra landskapet med en blandning av löv, barr, vatten, kupperingar, fruktträd och syréner. Det var helt enkelt, väldigt enkelt att visionera om en framtida midsommar, kräftskiva, julafton eller ett nyår med många vänner här... men först finns det en del att stå i som bilderna visar...

En av de första gångerna vi var och kollade in torpet! Vi hade hittat det några dagar tidigare och äntligen fått ok att gå in och kika!Mycke bråte där vi ska bygga kök!

Gamla spisen i gamla köket!

Tillhörande lada/maskinhall/snickarverksta och i framtiden förhoppningsvis festvåning och gästrum!Första projektet har vi redan börjat på, att tillverka nya ytterdörrar. Inte för att de här inte är jättevackra, men för tillfället går de blåsa upp med näsan. De kommer få bli innerdörrar istället om allt går som planerat, o det gör det ju alltid!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej!

Nu blir jag väldigt avundsjuk, vilken idyll ni hittat! Förstår att ni tillbringar all tid ni kan där :)Hoppas vi får till en träff snart!Kramar

Maria

2010-03-12 @ 19:53:11
URL: http://www.mariasstil.blogspot.com
Postat av: Emeli Stedt

Vad roligt att följa er i ert arbete! Vi ses vid påsk! :) Kramar

2010-03-17 @ 11:31:27
URL: http://emelisgronagata.blogg.se/
Postat av: Niklas

shit vilket ställe!!! helt otroligt pitoreskt! ser med spänning fram emot att följa ert arbete men framför allt kommande fester i ladan =) kram på er!

2010-04-28 @ 10:22:52
Postat av: Lotten

Oh my.... det var det finaste hus jag har sett på länge!

2011-01-28 @ 12:44:02
URL: http://litettorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0